Coronatest gav felaktiga svar – artikel i Läkartidningen

Läkartidningen Coronatest felaktigt svar

Akademiska sjukhuset i Uppsala har efter en utredning upptäckt fel i ett covid-19-test som använts på sjukhuset. Felet innebar att provsvar i flera fall blev falskt positiva.

Felet upptäcktes när kompletterande analyser för typning av virusvarianter på de positiva provsvaren skulle genomföras.

– Då de har visat sig negativa. På så sätt förstod vi till slut att vi hade en låg frekvens av falska positiva (Kåre Bondeson, överläkare på Akademiska sjukhuset)

Av anmälan till Läkemedelsverket framgår att företaget identifierat fel i det aktuella kitet som berör hur pipettering utförs av instrumentet. (Läs vidare Läkartidningen) [1]

KOMMENTAR

Fel resultat av Covid19test är lika normalt som vattendroppar vid regn. Mängden felrapporteringar som saboterat idrottares medverkan vid tävlingar och vanliga människor att delta eller resa är nu så omfattande att det är en gåta att något sjukhus använder dem. WHOs rekommendationer har konstaterats vara bedräglig.

”WHO: s chef Tedros Adhanom Ghebreyesus och hans medkonspiratörer som driver den nya dystopiska planen för en ”stor återställning” vet att ju mer du testar, desto fler positiva fall kommer att dyka upp och desto säkrare blir deras vansinniga  reaktion på ”krisen” validerad. Men meningsmotståndare har redan avslöjat denna bluff.” (Principia Scientific) [2]

COVID-19 PCR-testet är nyckeln till det pandemiska bedrägeriet (Principia Scientific)

Dessa PCRtest är inte ämnade att användas för  diagnostisering av virus. Att tro sig kunna rätta till testen är antingen naivt eller medvetet mörkande av problematiken.

Kary Mullis, uppfinnaren av PCR-tekniken (Polymerase Chain Reaction), som gav honom Nobelpriset i kemi 1993 har avfärdat Covid 19 test i hårda ordalag.

Tyvärr dog Mullis förra året i en ålder av 74, men det råder ingen tvekan om att biokemisten ansåg PCR som olämpligt för att upptäcka en virusinfektion.

Anledningen är att den avsedda användningen av PCR var och fortfarande är att tillämpa den som en teknik för att kunna replikera DNA-sekvenser miljoner och miljarder gånger och inte som ett diagnostiskt verktyg för att upptäcka virus.

Mullis var också mycket kritisk mot särskilt Anthony Fauci som drivit projekt “coronakris” och som Mullis anser inte har kompetens att ens förstå PCR.

Hur deklarering av viruspandemier baserade på PCR-test kan sluta i en katastrof beskrevs av Gina Kolata i hennes artikel i New York Times 2007 – Tro på snabbtest leder till epidemier som inte var.

I en vetenskaplig studie skriver: Torsten Engelbrecht och Konstantin Demeter att Covid 19 PCR test är vetenskapligt meningslösaCOVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless [3]

CITAT: ”Dessutom är det värt att nämna att PCR-testen som används för att identifiera så kallade COVID-19-patienter som antagligen är infekterade med det som kallas SARS-CoV-2 inte har en giltig guldstandard för att jämföra dem med.

Detta är en grundläggande punkt. Tester måste utvärderas för att bestämma deras sensitivitet och specificitet – strikt sett deras “känslighet” [1] och “specificitet” – jämfört med en “guldstandard”, vilket betyder den mest exakta metoden som finns tillgänglig.

Som ett exempel, för ett graviditetstest skulle guldstandarden vara själva graviditeten. Men som till exempel den australiska specialisten för infektionssjukdomar, Sanjaya Senanayake [Professor of Infectious Diseases at the ANU], sade i en ABC-TV-intervju i ett svar på frågan “Hur exakt är [COVID-19] -testningen?”:
– “Om vi ​​hade fått ett nytt test för att plocka upp [bakterien] gyllene staph [Staphylococcus] i blod, har vi redan fått blodkulturen, det är vår guldstandard som vi har använt i decennier, och vi kunde matcha detta nya test mot det. Men för COVID-19 har vi inte ett guldstandardtest. ”
Se 24,27 in i programmet Länk

Jessica C. Watson vid Bristol University bekräftar detta. I sitt papper “Tolkning av ett COVID-19-testresultat“, som nyligen publicerades i British Medical Journal, skriver hon att det råder en “brist på en så tydlig” guldstandard “för COVID-19-testning.”

Men istället för att klassificera testen som olämpliga för SARS-CoV-2-upptäckt och COVID-19-diagnos, eller istället för att påpeka att endast ett virus, bevisat genom isolering och rening, kan vara en solid guldstandard, hävdar Watson på fullt allvar att, “Pragmatisk” COVID-19-diagnos i sig, anmärkningsvärt nog inklusive PCR-testning i sig, “kan vara den bästa tillgängliga ‘guldstandarden’.” Men detta resonemang är inte vetenskapligt sunt.

[KOMMENTAR: Ser vi i Jessica C. Watsons studie en vetenskaplig korruption i akt och mening att ge WHO stöd för pseudovetenskaplig utövning?]

Bortsett från det faktum att det är helt absurt att ta själva PCR-testet som en del av guldstandarden för att utvärdera PCR-testet, finns det inga distinkta specifika symtom för COVID-19, något som även Thomas Löscher bekräftat, före detta chef för Institutionen för infektion och tropisk medicin vid universitetet i München och medlem av Federal Association of German Internists.

Och om det inte finns några särskilda specifika symtom för COVID-19, kan COVID-19-diagnos – i motsats till Watsons uttalande – inte vara lämplig för att fungera som giltig guldstandard.

Dessutom förbiser “experter” som Watson att bara virusisolering, dvs ett entydigt virusbeständigt, kan vara guldstandarden.

Watson tillfrågades hur COVID-19-diagnosen “kan vara den bästa tillgängliga guldstandarden”, om det inte finns några särskilda specifika symtom för COVID-19. Watson tillfrågades även om viruset i sig, det vill säga virusisolering. Watson har inte svarat på  snabba svar /Rapid response på hennes artikel där vi tar upp exakt dessa punkter.” (Slut citat Torsten Engelbrecht och Konstantin Demeter)

Mot denna bakgrund återstår för det vetenskapliga samhället att klargöra vad Covid19 är. Hur har det uppstått och hur man vetenskapligt kan fastställa smitta och sjukdom. Det har visat sig att det mest säkra för att fastställa en sjukdoms orsak är de som blir sjuka och dör av Covid19 injicering. Allt annat är spekulation. [4]

Mot denna bakgrund blir testhysterin bakom Covid 19 lika säker som att köpa lotter på Nordiska Spel.

Injicering av ett oprövat medicinskt experiment (Covid19vax) som i sig innehåller ett hopkok av Corona, Sars Cov, Svininfluensa och HIV och annat såsom mycket farliga graphenoxide. Uppfinnaren av mRNA Vaccine Technology uttalar sig.

Injicerat i kroppen orsakar det en  mycket skadlig attack mot människans immunförsvar som direkt kan utlösa sjukdom med olika reaktioner och i flera fall stroke, hjärtkollaps och död. Ett saboterat immunförsvar kan innebära skador senare i livet. Utbrotten av epidemier på platser där boende och personal vaccinerats är bevis för hur detta sprids. Utbrottet i Norra Italien 2020 föregicks av en ”influensa”-vaccinering av 40 000 av landets ålderstigna befolkning hösten 2019. Minst 7000 dog. WHO skyller på kinesiska resenärer.

Varför detta möjliga samband inte diskuteras är en gåta då sensommarens influensavax 2019 med prototyp till Covid19vax högst troligt är anledningen till utbrottet i Norditalien.

Så här uttalade sig en italiensk läkare: LÄNK

Italiensk läkare varnar jpg

Börje Peratt

Källor

1) Coronatest gav felaktiga svar vid Akademiska sjukhuset: Läkartidningen 2021-09-23

2) COVID-19 PCR-testet är nyckeln till det pandemiska bedrägeriet (Principia Scientific)

3) TORSTEN ENGELBRECHT och KONSTANTIN DEMETER COVID19 PCR-test är vetenskapligt meningslösa

4) Corona en gigantisk bluff? – Åtgärderna är extremt skadliga! (vetenskaplig studie)

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i corona och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s