Corona en konspiration mot mänskligheten

Videomonologen med David Icke orsakade en del dubier. Han anses vara näst intill kung av konspirationsteorier och jag har funnit en hel del av hans påståenden märkliga så det är inte helt självklart för mig att sprida en video med hans budskap.

Videon berör ”coronautbrottet” ett ämne som jag granskat sedan de första signalerna om corona i januari/februari 2020. Här får vi se Icke som en presentatör som trovärdigt och sakligt framför kritik mot ”pandemibluffen”.

I själva verket är det fråga om statsterrorism genomförd globalt och på uppdrag av det som Icke kallar skuggregering med mål om världsstyre och där resultatet blir polisstater över hela världen. Vi är helt överens om denna slutsats. Jag menar att steg 1 i denna process var svininfluensan. Steg 2 är den nuvarande ”coronaplandemin” och steg 3 kommer i nästa påstådda våg av smittade då man räknar med att kunna tvångsvaccinera majoriteten av jordens befolkning med ett förfärligt gift med oanade konsekvenser. Icke menar att det handlar om att genetiskt påverka våra DNA.

Icke tycks ha haft tillgång till motsvarande källor som jag har hittat och skrivit om. Han tillför en del krassa slutsatser som att coronaviruset är ett rent påhitt. Men han får stöd för detta i en artikel av Rosemary Frei och Patrick Corbett som jag tidigare översatt och kommenterat: ”Inga bevis för att någon har dött av Corona Covid 19 enligt framstående forskare.”

David Icke nämner också att det finns inga vetenskapliga bevis för existensen av detta påstådda virus. Källan för det kan vara de grävande journalisterna Rosemary Frei och  Amory Devereux. De dokumenterade i en artikel i OFF Guardian den 9 juni att historierna om coronavirus inte har uppfyllt Kochs postulat. Det är i sig förvånande att WHO inte kunnat ta fram bevis för virusets existens.

Icke benämner också WHOs generaldirektör som kriminell även här stämmer den iakttagelsen med de jag presenterat i artikeln: WHO – en terrorist leder världshälsan och vi fick coronahysteri. Uppfattningen om Bill Gates som delaktig i bedrägeriet till förmån för global vaccinering och kontroll av mänskligheten är också samstämmig. Här kan man möjligen se kopplingen till dokumentären ”Plandemic” och virologen och forskaren Dr Judy Mikovits och hennes bok Plague of Corruption. Videon har bannlysts av Youtube men jag har översatt den och lagt på andra kanaler: Förbjuden Video – svensk översättning

Dina mänskliga rättigheter, demokratin och ditt fria val håller sakta men säkert på elimineras.

När jag såg videon i maj så bekräftade den det jag redan skrivit om svininfluensan 2009 och sedan skrev om Coronavirusets utbrott i februari 2020. Jag kunde inte förlika mig med vare sig hur utbrottet gick till eller den “statistik” som man levererade över den påstådda pandemins spridning och dödlighet.
Jag är övertygad om att denna plandemi drivs via WHO men har en bakomliggande hydra med intressen som global kontroll och som tjänar miljarder på vaccin./BP

Detta är också samstämmigt med slutsatser från David Icke. Dock nämner inte David Icke den som operativt sannolikt ligger bakom coronabedrägeriet och det är Anthony Fauci ordförande i amerikanska NIAID motsvarande svenska Smittskyddsinsitutet. Det är bevisat att hans organisation i två omgångar tillhandahöll högrisklaboratoriet i Wuhan/Kina minst 7 miljoner dollar för att i praktiken arrangera spridning av corona.

David Icke menar att staden Wuhan med sina ofantliga avgasproblem orsakar svåra luftrörsproblem hos befolkningen. Utifrån detta kunde man sedan arrangera ett virusutbrott och hävda att de som i praktiken insjuknat i katarr, lunginflammation eller någon säsonginfluensa fått covid19.

Bevisen för detta var dock mycket svaga och även kinesiska forskare har avfärdat att det är covid19.

Att genomföra värdelösa test för ett obefintligt virus blir ju också ett spektakel. Här har David Icke sannolikt också tagit del av en studie från Bulgarian Association of Pathology (BAP): COVID19 PCR-test är vetenskapligt meningslösa.

Möjligen har flera insjuknade smittats av en säsonginfluensa som ”plötsligt försvann” men ersatts av påhittat coronavirus. Det finns överväldigande bevis för att diagnostiserade covid19 dödsfall inte var covid 19. Det är således ett gigantisk bedrägeri för att skapa masshysteri.

Det råder också en samstämmighet med David Icke om att detta spektakel är en konspiration om Globalt maktövertagande: Antihumanismen bakom Covid 19?

Icke kallar det en spindel jag kallar det hydra. Metaforerna är också på sätt och vis samstämmiga. Icke pratar om att denna spindel uppstår i flera länder med delvis lokala aktörer men underordnade en ”huvudspindel”. Min artikel från 2017 handlar om svenska förhållanden men är giltig även idag: Hydran en samlad kraft mot vår hälsofrihet.

Min uppfattning
Vi är på väg in i en världsdiktatur och de enda som idag kan ändra på utgången är medborgare i alla länder. Politiker, stora medier och dess journalister är del i en global kampanj för att störta in oss i polisstaten dit vi redan är på väg med stora stöveltramp och bakom lurar läkemedelsbolagen med vaccin som är livsfarlig.

Historien överträffar dikten. Vår enda demokratiska utväg är att skapa en ny rörelse som vi kan rösta in för att få en förändring åtminstone i Sverige./BP

Mot denna bakgrund är det inte svårt att förstå att läkare som Dr Erik Enby varit chanslösa då det har haft till avsikt att hjälpa sjuka människor bli friska. Det har ju gått helt mot hydrans avsikter att orsaka panik och som hävdar att det enda medlet mot deras påstådda virus (såsom svinfluensa och Corona) är vaccin. Detta är en väl genomförd statsterrorism.

Jag har ställt frågan vad kommer människor att göra då de inser att de blivit lurade? Vad kommer företagsledare att göra då de inser att deras företag körts i diket av en djävulsk konspiration? Vad kommer politiker att göra då de inser att de blivit vilseledda? Var är alla fotbollsfans som borde kräva arenorna åter?

Tyvärr hyser jag inte så stort hopp. Rent idiotiska förslag om munskydd och sociala avstånd som trängt genom befolkningar är så befängda att jag undrar om dessa människor nått bottennivån för homo sapiens. Vanliga förkylningar kan leda till att man tappar smak och luktsinne. Men nu hävdas det vara covid19. Och eftersom så många i sin rädsla tappat tankeförmågan i frontal cortex så går man på lögnen om att det är orsakat av ett påhittat virus. Världen får varje år säsonginfluensor. Den påstådda coronan är inte i närheten av en vanlig säsonginfluensa. Ändå har man lyckats skapa masshysteri och polisstater med hjälp av massmediernas ständiga propaganda om ”pandemi”. Ja medierna har ett stort ansvar för och en avsevärd skuld i detta tillstånd.

I min bok Succébo har jag skrivit att:

”Människan behöver uppleva det värsta för att bestämma sig för vad hon inte vill ha!”

Nå hur långt ska det gå innan hon gör aktivt motstånd?

Börje Peratt

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i Terrorism och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s