Hydran en samlad kraft mot vår hälsofrihet

Hydran ett sagodjur från den grekiska mytologin

Hydran [1]är en mytologisk varelse med flera huvuden som representerar ondskans kraft.

Ett fenomen som jag till en början försökte blunda för. Det kan inte vara sant. Detta händer inte i Sverige. Jag har försökt förenkla men det låter sig inte göras. Det är komplext och rent känslomässigt jobbigt att bit för bit inse hur illa det står till.  Förhoppningsvis kan min kommande film ”Sista striden” (Justitiemordet) göra det tydligare, det är en thriller.

Kring 2011 då jag granskade antihumanismen i Sverige upptäckte jag organisationer som tycktes samverka då jag såg att de var av samma skrot och korn. Jag påstod att de var systerföreningar. Detta förnekade man inledningsvis men tvingades senare erkänna att så är fallet. Här talar jag främst om Förbundet (anti)Humanisterna och föreningen ”Vetenskap och Folkbildning” (VoF).

Det tidigare målet för antihumanismen som var kampen mot storkapitalet erbjuder nu istället bundsförvanter med samma storkapital vilket blir tydligt i antihumanismens samverkan med läkemedels- och livsmedelsindustrierna. Det är till en del en pragmatisk utveckling då flera forskare (lierade med antihumanistiska föreningar) är beroende av finansiering som man får från storkapitalets håll. Ett resultat ser vi i hur de antihumanistiska föreningarna medverkade i och marknadsförde svininfluensakampanjen för att kunna sälja vaccin.

Jag fann senare att VoF och Sturmarksföreningen egentligen bara är fotsoldater som fått till uppgift att undergräva och bedriva förföljelse mot människor som man ser som fienden till de ekonomiska särintressen som döljer sig bakom hydran. Jag kommer i filmen Justitiemordet att utveckla vilka som ligger bakom och med vilka motiv. [1]

Innan motståndet mot patientens hälsofrihet fanns det många godkända möjligheter till alternativ.  

När Vetenskap och Folkbildning bildades inleddes en tragisk nedgång där man lyckades utnyttja myndigheter som Socialstyrelsen, HSAN och på senare år IVO för att undergräva konkurrenter till osunda vinstintressen.

Nu har då hälsogårdar förvandlats till flyktinganläggningar, Vidarkliniken är ständigt hotad och flera läkare har drabbats av förföljelse och en rättsröta som närmast är att likna vid justitiemord. Jag är i färd med att redogöra för hur det kan ha gått till i uppföljaren om Dr. Erik Enby, ”Sista striden” (Justitiemordet)

I praktiken har vi fått en förminskad valfrihet.

Centralt i antihumanism är uppfattningen att begreppen ”den mänskliga naturen” bör avvisas. Andlighet och människans existentiella frågor kring meningsfullhet och Gud är enbart metafysiska och därmed också irrelevanta för förståelse av såväl forskningens uppgift som kapitalets makt i den politiska ekonomin. Mänskliga rättigheter anses vara en abstraktion med motsatt verkan för människan i samhället.

Jesper Jerkert – Sven-Ove Hansson – Dan Larhammar – Hanno Essén

Vi ska ha klart för oss att denna hydra har med inkvisitionens hot och bestraffningar påverkat läkarutbildningen och läkemedelsindustrin där man med framgång har mutat läkarkåren.[2]
Institutioner som KTH, KI och Uppsala Universitet är också besmittade där lärare och professorer går i antihumanismens ledband.
Hur djupt Kungliga Vetenskapsakademin är insyltad vet jag inte men de kan mycket väl vara en tung drivkraft i detta då flera av hydrans antihumanister sitter på tunga poster där, inte minst Dan Larhammar.

Vinstintressen inom sjukvården drabbar inte bara patienterna utan också sjukvårdspersonalen som stressas till utbränning. En av konsekvenserna har blivit att självmorden bland läkare har hamnat allt högre i denna hemska statistik och felbehandlingar har klättrat till tredje plats som orsak till patienters dödsfall inom sjukvården i USA. Hur ska denna kurva vändas om man inte återskapar balansen och återtar humanismens helhetssyn.

Ett svårt problem är att en dominerande andel av de etablerade medierna och därmed journalisterna går i antihumanismens ledband. Från de allra största till köpta desinformatörer som kan vara finansierade av läkemedelsindustrin.

Cancerfondens misslyckande en kassako

Man kan betrakta Cancerfonden som en scam som fungerar ungefär som avlatsbrev i katolska kyrkan. Man betalar för att det är den enda sätt man kan köpa sig fri från vanmakt och skuld. Cancerfonden har inte lyckats med några av sina påstådda mål att få ned sjuka och döda. Det är precis tvärtom. Så man måste fråga sig vad alla dessa miljoner går till. Bland annat till löner i miljonklassen och en gigantisk propagandaorganisation i ett dyrt hus i innerstan. Generalsekreteraren på Cancerfonden toppar listan med en lön på 1 190 000 kronor om året, skriver Aftonbladet
Cancerfondens chef har dessutom en fallskärm som ger henne över 1,5 miljoner.

Nya initiativ

För att återta patientinitiativet och den medmänskliga humanismen från antihumanism krävs ett politiskt initiativ. Var vaksam på initiativ som inte gjort upp med Donald Trump. Den mannen är arketypen för antihumanism som lyckas slå blå dunster i naivitetens avdomnade hjärna.
Ja nu kanske han ändå är på väg ut. Hans egoistiska skatteförslag, att ta från de fattiga för att ge till de rika, tycks ha väckt Amerikas befolkning. Nobelpristagaren i ekonomin säger lakoniskt: ”De som gynnas mest är barnen till miljardärer och jag tror inte det finns någon som går i protestmarscher för barnen till miljardärer” Länk DI

För att återta innehållet i skolmedicin måste vi förstå att det är inte skolmedicin som driver sjukvården idag utan något som välvilligt skulle kunna kallas för ”västerländsk medicin” eller ”läkemedelsindustrins medicin”. Skolmedicinens ideal har man för länge sedan övergivit. Länk

Medan vårdköerna växer jagas läkare som Erik Enby vars enda uppgift är att hjälpa människor att bli friska.

Börje Peratt

Donera till ”ENBYFILM2” ”Sista striden” (Justitiemordet) enligt något av nedanstående val.

  • NORDEA Plusgiro: 320793-3
  • NORDEA Swish 1234524831
  • Eftersom varje insats kräver administration och revisorkontroll innebär det att varje donation bör vara minst 100 kr

Referenser
1) Hydran kommer i Sverige till uttryck genom Förbundet (anti)humanisterna med ursprung i marxistisk filosofi och föreningen på socialdemokratiskt initiativ: Vetenskap & Folkbildning (VoF)

1) Bakom Hydran står ett socialdemokratiskt initiativ, genom entrism infekterade delar av möjligen alla politiska partier i riksdagen, Kungliga Vetenskapsakademin, genom entrism infekterade delar av utbildnings- och forskningsinstitutioner som KTH och Karolinska Institutet, delar av Public Service som verkar inom vetenskap och nyhetsredaktioner, Expressen och Dagens Nyheter som ingår i Bonnierkoncernen, i princip hela läkemedelsindustrin.

1) Hydran har förgripit sig på våra heligaste värden, frihet under ansvar och uppbyggande samverkan för allas bästa och ersatt det med nedbrytande materialism, egomakt och girighet.

2) Svenska läkare får miljoner av läkemedelsföretag | SvD
1 200 läkare fick 20 000 kronor var från läkemedelsindustrin
Överläkare fick mest av läkemedelsbolagen | SvD

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Det här inlägget postades i Alternativ Medicin, journalistik, Kungliga Vetenskapsakademin, Läkemedel, Politik, Vetenskap och Folkbildning, Vetenskapliga inkvisitionen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s