SVT text och KI begår bedrägeri mot svensk befolkning och ljuger om att vaccinerade skulle ha ett bättre skydd än icke vaccinerade.

mängden virusinfekterade personer var likvärdig mellan vaccinerade och ovaccinerade patienter.

SVT text och KI rapporterar om en USA studie utförd av CDC, USAs motsvarighet till hälsomyndighet. Men slutsatserna är hårt kritiserade för bristande vetenskaplighet och brister i statistisk säkerhet. I själva verket finns det data som helt motsäger de slutsatser som SVT text rapporterar och i praktiken blir det som professor Gunilla Karlsson Hedestam hänvisar till Fejk News.

”De här resultaten är unika. De visar ju verkligen att vacciner fungerar”

Nej de visar att KI är beredda liksom SVT Text att gå hur långt som helst för att bedra befolkningen!

Fyrtionio stater skickar regelbundet information till CDC om hur patienter på sjukhus klarat sig via behandlingar där. Men mer än ett dussin rapportörer [meddelade] att de inte har kapacitet att matcha patientens sjukhusintagningsdata med deras immuniseringsjournaler, rapporterade Politico onsdag. ”I stället litar dessa stater på sjukhusadministratörer för att rapportera genombrott. Om över 25% av rapporterna är beskrivna som allvarligt bristfälliga kan man utgå från att många fler är bristfälliga eftersom de flesta håller tyst.

Uppgifterna är ofta felaktigt (aggregerade) ihopklumpade, och utelämnar kritiska detaljer som undergräver förståelse för resultatet, till exempel vilket vaccin en person fått och om de har vaccinerats fullständigt. Ett dussintal statstjänstemän har förklarat att slutsatserna inte nödvändigtvis är korrekta.

Statliga hälsovårdstjänstemän sa att när de kan studera datahospitalens rapporter till dem, hittar de ofta felaktiga uppgifter om individer, fel kön eller ålder samt saknar information om vaccinationsstatus, inklusive vilken typ av injektion individen fick och om de har blivit helt vaccinerade ”, enligt Politico. ”Det finns också en betydande fördröjning – ibland mer än två veckor – i rapportering från stater till CDC eftersom sjukhusets elektroniska system inte automatiskt spårar genombrottinfektioner. Läkare måste göra det manuellt. ” Men denna opålitliga data används enligt uppgift bland annat för att avgöra om amerikaner behöver boosterskott.

Tidigare denna månad meddelade USA: s kirurggeneral Vivek Murthy att administrationen förbereder sig för att börja erbjuda coronavirus -boosterskott i slutet av september. Tillkännagivandet kom flera timmar efter att Världshälsoorganisationens tjänstemän utfärdade skarpa uttalanden som liknade administrering av booster -injektioner mot coronaviruset till att lämna ”extra flytvästar” till dem som redan bär en.

”Många vetenskapsmän och läkare utmanade behovet av boosterdoser vid denna tidpunkt. … Och vissa oroade sig för att ett beslut hade fattats innan Food and Drug Administration hade beslutat om behovet av en booster eller en viktig vaccinrådgivande kommitté hade utvärderat data – vanligtvis hur vaccinpolitiken är fastställd, ”tillade sagesmännen.

Det som gör saken värre, är att CDC vägrar att offentliggöra uppgifterna som den har använt för att motivera sina tvivelaktiga beslut. Detta särskilt drag har enligt uppgift till och med gjort Vita huset upprört. ”Vita husets tjänstemän har blivit alltmer frustrerade över hur CDC har en tendens att inte dela med sig av data vid en tidpunkt då administrationen fattar stora pandemipolitiska beslut om allt från masker till att skolan öppnar igen.

Två andra höga Biden-tjänstemän som arbetar med den federala regeringens Covid- 19 svar [sa] ”, enligt Politico. Detta är inte den första förekomsten av hur CDC som avslöjats med att arbeta med bristfällig data. Omkring början av månaden rapporterade The Wall Street Journal att bristfälliga data också användes för att motivera att amerikaner, inklusive de vaccinerade, börjar bära masker inomhus igen. ”CDC pekade på Provincetown, Mass.,

Där CDC sa att stora sammankomster i juli på barer, nattklubbar och husfester ledde till hundratals Covid-19-infektioner. Fler studier som släpptes under helgen stödde CDC: s slutsats, sa Dr. Walensky, enligt Journal.

”Provincetown-uppgifterna innehöll två häpnadsväckande detaljer: nästan tre fjärdedelar av de infekterade var helt vaccinerade, och prover visade att mängden virusinfekterade personer var likvärdig mellan vaccinerade och ovaccinerade patienter.

CDC drog slutsatsen från det senare att vaccinerade personer som blir smittade kan sprida Delta -varianten lika lätt som de ovaccinerade, säger sagesmannen. Men [Läkemedelsindustrins lojala] forskare, ”experter” och till och med tidigare CDC -tjänstemän har sagt att uppgifterna är opålitliga och felaktiga – liksom CDC: s slutsats.

Mot denna bakgrund blir SVTs Text och KI-professorns slutsats iögonfallande bisarra och direkt lögnaktiga.

När det dessutom visar sig att ett stort antal av vaccinerade skadas och dör blir slutsatserna än mer bisarra. Rapporterade ”biverkningar” och dödsfall kopplas inte alltid till vaccin fastän det är uppenbart för de läkare som agerat visselblåsare och rapporterat dessa avvikelser. Trots detta blir rapporterna om vaccindödade många fler än inrapporterade döda av viruset. De senare vet vi är för överdrivna genom otillräckliga PCR-tester. De förra som dör av vaccin vet vi är underskattade pga av underrapportering.

Gateway Pundit noterade att VAERS rapporterade 2 043 vaccindödsfall under veckan före den 7 juli jämfört med 1 505 dödsfall av COVID-19.

En VAERS visselblåsare rapporterar ett minimum om: ”45 000 döda av covid-19-vacciner inom tre dagar efter vaccination”, och eldar på om rättegång mot den federala regeringen i USA. LÄNK

Slutsatsen är att långt fler skadas och dör av Covid19vax än av viruset.

Börje Peratt

2021-09-11

Källor:

CDC använder enligt uppgift mycket bristfälliga genombrottsdata som grundval för ”stora” beslut https://www.bizpacreview.com/2021/08/27/cdc-reportedly-using-highly-flawed-breakthrough-infection-data-for-basis-of-major-decisions-1125401/

Ingen idé att vaccinera dem som har haft COVID-19: föreslår Cleveland Clinic-studien. No point vaccinating those who’ve had COVID-19: Cleveland Clinic study suggests: https://www.news-medical.net/news/20210608/No-point-vaccinating-those-whoe28099ve-had-COVID-19-Findings-of-Cleveland-Clinic-study.aspx

Report: More vaccine deaths last week than COVID-19 deaths LÄNK

Official Data shows more people have died because of the Covid Vaccines in 6 months than people who have died of Covid-19 in 15 months LÄNK

VAERS Whistleblower: “45,000 Dead From Covid-19 Vaccines Within 3 Days of Vaccination”, Sparks Lawsuit Against Federal Government https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/07/22/vaers-whistleblower-45000-dead-from-covid-19-vaccines-within-3-days-of-vaccination-sparks-lawsuit-against-federal-government/

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i corona, journalistik, Läkemedel och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till SVT text och KI begår bedrägeri mot svensk befolkning och ljuger om att vaccinerade skulle ha ett bättre skydd än icke vaccinerade.

 1. Börje: Korrekt beskrivning:

  Stor majoritet av coronadödsoffer var fullvaccinerade
  11/9 2021 07:20

  Enligt officiella data från den brittiska regeringen så var två tredjedelar av personerna som dog av deltavarianten av covid-19 fram till augusti i år ”fullvaccinerade” sedan tidigare. Även procentuellt är dödligheten betydligt högre bland ”fullvaccinerade” än bland de som inte tagit något vaccin alls.

  Om man tittar på den data som samlats in mellan den 1 februari 2021 och den 2 augusti så ser man att Storbritannien har registrerat totalt 742 dödsfall som ska ha orsakats av deltavarianten. Av dessa var 402 fullt vaccinerade, 79 hade fått en dos vaccin och enbart 253 av dödsoffren var ovaccinerade.

  Tittar man på det totala antalet inrapporterade smittofall av deltavarianten så sticker siffrorna ut ännu mer. 47 008 fullt vaccinerade personer testade positivt för deltavarianten – jämfört med 151 054 ovaccinerade.

  Antalet ovaccinerade som smittats under perioden var alltså mer än tre gånger fler än de fullvaccinerade – ändå avled betydligt fler av de fullvaccinerade av deltavarianten.

  Enligt den brittiska data som presenterats så är det alltså en större statistisk risk att dö av deltavarianten om du tidigare vaccinerat dig än om du inte har gjort det.

  Klicka för att komma åt Technical_Briefing_20.pdf

 2. Hur kan det komma sig att en vaccinerad person räknas som OVACCINERAD 49-63 dagar efter det att man fått den första sprutan?

  ”Det tar i praktiken mellan 4-7 veckor efter dos 1 innan man tar dos 2 och 14 dagar efter dos 2 har man fullgott skydd”, enligt vad Sören Andersson på FHM sa den 2 september 2021

  I dagar räknat så innebär det att FHM räknar en vaccinerad person – som OVACCINERAD 49-63 dagar efter det att man fått den första sprutan.

  • borjeperatt skriver:

   Sven Allan, du måste tänka på de stackars läkemedelsbolagen som behöver regelbundna intäkter och därför måste en vaxad gör om det var annan månad tills kroppen är så urlakad att det är dags för slutgiltig permittering.

 3. Lars W skriver:

  Ett problem som bör framhållas är att ”vaccinerna” förstör kroppens naturliga immunförsvar och lämnar kroppen försvarslös mot diverse infektioner från virus, bakterier, svampar och parasiter

 4. Pingback: SVT-text förmedlar lögn om ovaccinerade från hårt kritiserad amerikansk studie « FaktaGrind - FactsGate

 5. Pingback: “SVT och KI far med osanning om vaccin skydd” | Utanför åsiktskorridoren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s