Vaccinbluffen ett bedrägeri som sprids av SVT


Jag är inte vaccinmotståndare per se men är skeptisk till hur läkemedelsbolagen har gjort detta medel till en guldkalv och där svenska medier ställer upp på ett bedrägeri som hotar människors hälsa.

Onsdag 14 mars 2018 hade SVT Aktuellt ett inslag om Google där Jan Scherman och Jonathan Lundqvist från ”Journalister utan gränser” diskuterade Googles ansvar eller snarare bristande ansvar för ryktesspridning på nätet. Scherman hade drabbats av en antisemitisk lista och menade att det borde finnas ett liknande ansvar som ansvarig utgivare har.

Inslaget introducerades av en ovidkommande attack mot vaccinmotståndet. Där en oidentifierad röst presenterade antivaccinsidorna som ett problem som gynnas av Google.
I rutan följde kulturjournalist Andreas Ekström upp med icke underbyggda argument och med propagandistisk retorik som att vaccinmotståndare ”öser ut vetenskapligt felaktiga uppgifter.”
Detta svepande påstående fick stå oemotsagt och borde av principiella skäl rapporteras till granskningsnämnden.

Det är obehagligt att läkemedelsindustrin har sådan makt att man kan få in uppenbar smygpropaganda i SVTs nyhetssändningar.

Vacciner är ett hett ämne alltsedan svininfluensans dagar. Starka indicier pekar på att det är framtaget av mänsklig hand där vi bara kan spekulera över motiven. Det utnyttjades sedan av läkemedelsbolag för att skapa hysteri och för att sedan kunna erbjuda ett motmedel. Just det vaccin.
Ett vaccin som snarare utgjorde hot mot folkhälsan, kostade miljarder och sedan fick kastas.

FN-organet WHO fick utstå skarp kritik för att man vilselett världen med falska uppgifter som man fått av sina rådgivare som visade sig vara ”konsulter” från läkemedelsbolaget GlaxoSmithKline. Samma bolag som fick miljardböter i Kina för att ha försökt muta tjänstemän där.

I Europa valde bland annat Polen att inte massvaccinera sin befolkning. I Sverige var det främst två personer som drev på en massvaccinering av svenska folket trots kraftfulla protester. Den ena var Anders Tegnell då vid Socialstyrelsen den andre var Annika Linde.

Annika Linde styrde under hela svininfluensahoaxen över Text-TV som blev Smittskyddsinstitutets propagandaverktyg där hennes ihopsnickrade siffror ersatte de faktiska. Anders Tegnell gjorde sedan motsvarande på Lindes tjänst och basunerade ut att en som påstods ha dött i svininfluensa är en pandemi (Personen i fråga var svårt sjuk av andra orsaker). Ja Tegnell svänger sig fortfarande med det begreppet fast det aldrig varit en pandemi. Syftet är att skrämma befolkningen till lydnad och ta vaccin. Jag föreslår Tegnell att läsa historien om fåraherden som skrek ”Vargen kommer!”. Folk blir nu misstänksam mot all slags vaccin.

Svininfluensan var således aldrig en pandemi trots att Wikipedia, läkemedelsindustrin och Anders Tegnell nu vid Folkhälsomyndigheten eftersträvat att övertyga alla om det. Syftet bakom Tegnells avsikter kan vi bara spekulera om. Varför antihumanismens hydra ligger bakom och skjuter på kan man också spekulera över (Länk)

Jag återpublicerar en notis från 2010.

Svininfluensa bluffen avslöjad

Pandemin avblåst. Ja det var aldrig en pandemi!. Det jag anade våren 2009 och har framfört tidigare på denna blogg såsom 28 mars visade sig således stämma. Flera experter * som ”rådgav” Världshälsoorganisationen (WHO) om svininfluensan fick ”stöd av” (läs mutades av) läkemedelsindustrin (läs GlaxoSmithKline och Roche), bland annat för forskning om influensavaccin. Fusket har kostat länder miljarder och i stort sett alla som vaccinerat sig har gjort det i onödan. Varav en del dött och en del, innan vaccinering fullt friska, har blivit obotligt sjuka. Vilka ska bestraffas för det?

* Denna liksom i stort sett alla artiklar om sambandet mellan 5 ”experter”, WHO och läkemedelsindustrin är bortrensade från google.

Vad vill vi då? Hur kommer vi till rätta med problemet? Hänvisar till min artikel från 2016. Kontrollen över vår hälsa.

Börje Peratt

Tidigare publicerad på Blogspot
Report condemns swine flu experts’ ties to big pharma The Guardian, Fri 4 Jun 2010 00.34 BST

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i Sjukvård och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vaccinbluffen ett bedrägeri som sprids av SVT

  1. Ann-Sophie skriver:

    Låt mig påpeka att vaccin är ett hett ämne sedan vacciner tillkom. Sedan dag ett har det funnits motstånd och ifrågasättande.

  2. Pingback: Ny kampanj för att berika läkemedelsindustrin! | Börje Peratt - Debatt

  3. Pingback: Vaccinbluffen ett bedrägeri som sprids av SVT | – JMM.NU

  4. Pingback: Anders Tegnell och Bjärredfamiljens bortgång | Börje Peratt utforskare

  5. Pingback: Coronaviruset – orimliga åtgärder? | Börje Peratt utforskare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s