Covidsiffror; fusk, bedrägeri eller grov sjukvårdsinkompetens?

New York undercover sjuksköterska bekräftar COVID-19 kriminell bluff (hoax)

En visselblåsande sjukvårdspersonal i New York vid det som kallats covids epicenter av alla epicenter har genom dold kamera beskrivit hur covid 19 smittar människor på sjukhus. En patient som kommit in för stroke läggs ihop med covid 19 patienter och får smittan.

Säsonginfluensa drabbar i snitt på 12 månadersbasis globalt ca 200 till 300 miljoner (Corona Covid-19 officiellt dagens datum 18 milj). En vanlig säsonginfluensa kräver  normalt sett kritisk vård för 1% vilket globalt innebär vård för ca 3-5 miljoner insjuknade. Statistiken för Corona Covid 19 kommer inte i närheten av smittade vid normal säsonginfluensa och saknar trovärdighet då sjukvården helt tappat bort sin etiska kompass, bidrar till smittan och fastslår sjukdomsorsak utan diagnoser eller genom bristfälliga tester och där flera etablerade forskare och läkare ifrågasätter om det finns en strategi att driva upp statistiken: Otillförlitlig coronarapportering – Vad händer om människor upptäcker att de blivit lurade.

Hysterin om att begränsa smittan ska vägas mot att inte särskilt många blir smittade, i själva verket långt mindre än vid en säsonginfluensa och av dessa smittade blir inte särskilt många svårt drabbade. Skräckscenerna har dock fått stor uppmärksamhet genom synnerligen dubiös men effektiv propaganda.  

Säsonginfluensa leder i snitt till 500 000 dödsfall (Officiell coronastatistik uppger ca 700 000 med ytterst tveksam faktakoll). Säsonginfluensa kan leda till att särskilt utsatta och sjukhus sätts i karantän. Coronahysterin har fått många länder över hela jorden att upprätta polisstatsliknande restriktioner och tvingat befolkningen in i karantän. I Europa har ”husarrest” och förhindrande av rörelsefrihet, lågt räknat, drabbat 400 miljoner friska invånare av en befolkningsmängd på 741 miljoner människor. En förväntad ökning av smittade och döda kan påverka statistiken. Samtidigt redovisas att av insjuknade är 95% milt påverkade med snabbt tillfrisknande av 90%.
Flera forskare har kommit fram till att av en population så insjuknar ca 0,1 % av smittade i svårare tillstånd det skulle med rådande siffror bli 18.000.

Coronavirus: Tusentals i Berlin i demonstration för att protestera mot COVID-19-åtgärder

I Berlin gick närmare 20 000 invånare ut i en demonstration mot restriktionerna och hade skyltar som protesterade mot den globala nedsläckningen av demokratier och yttrandefrihet. Hur länge videon får ligga uppe på Youtube återstår att se.

Ett stort antal kompetenta läkare och sjukvårdspersonal har reagerat kraftfullt på dödstalen och menar att paniken är obefogad och att inte en enda smittade bör dö av covid. Högst sannolikt är det andra underliggande sjukdomar som i så fall har orsakat att en patient avlidit.

Amerikanska läkare protesterar mot brister i vård av COVID-19 och dess felaktiga propaganda. Istället talar man om att hydroxiklorokin fungerar!! Inte bara som ett botemedel i samverkan med Zink och Azithromycin, utan också som ett förebyggande åtgärder när det tas ensamt.

Denna video med ett stort antal läkare som åkt till Washington för att tala om för politikerna att det finns fungerande medel mot covid 19 har bannlysts och man kan fråga sig vilka intressen som ligger bakom sådana angrepp mot yttrandefriheten. I alla händelser tycks sådana intressen vara ovilliga att släppa fram fakta om mediciner som framgångsrikt både behandlar covid19 och ger skydd. Sådan inkvisitorisk maktfullkomlighet bevisas inte bara av att videon har bannlysts utan också för att genom bedrägliga påståenden om ”objektiva granskare” påstå att det inte finns någon medicin mot covid 19 och påstå att det enda säkra skyddet är vaccin. Här går tom Politifact läkemedelsindustrins ärende. Samtidigt står det klart att sådan coronavaccin som prövats är otillräcklig och försök på rekryter i USA visar snarare att risken ökar att få covid efter sådan vaccinering. Dylika rapporteringar tycks ha försvunnit från google eller dolts.

Sveriges statistik över smittade och döda kan anses vara groteska när det gäller påstådda dödsfall av Covid 19. Skulle de stämma vittnar de om grova missförhållanden där äldrevården övergett åldringar som befarats smittade och man har i många fall inlett så kallad palliativ vård, dvs insatser som görs i en människas slutskede, när det inte är klargjort att det rört vare sig covid19 eller dödshotande tillstånd. Det har i så fall i praktiken inneburit att man på ett ibland plågsamt sätt tagit död på ett stort antal åldringar oavsett covid 19-smittade eller ej.

Läkaren Jon Tallinger demonstrerar syrgasteknik på Karolinska Institutet utanför Folkhälsomyndighetens presskonferens om det aktuella läget för Covid 19. Foto Börje Peratt

Det är inte ovanligt att äldre personer kan behöva andningshjälp med syrgas. Sådan har inte erbjudits åldringar på äldreboenden och många har inte heller fått förväntad och självklar hjälp via sjukvården vilket skulle vara en normal åtgärd. Här har läkaren Jon Tallinger tagit fram sådan apparatur och försökt få äldreboenden att köpa in den och även uppmärksammat Folkhälsomyndigheten på möjligheten. Jag var med då han demonstrerade tekniken utanför FHMs presskonferens på Karolinska Institutet. Under den tid jag var där dök ingen press eller tjänsteman vid KI upp. Endast en förvaltare som försökte köra iväg Tallinger.
Vad som skulle kunna beskrivas som korrupt press har sedan drivit kampanj mot Tallinger i avsikt att diskreditera både honom och hans kamp för äldres rätt till liv.

… myten om att äldre systematiskt dödas i Sverige och att det dessutom är “nyliberalismens fel”. Länk

Flera vittnesmål handlar om att äldrevården har låtit äldre ligga och dö på sina rum utan mat och vätska. Trots att man inte sedan gjort någon obduktion så har dödsattesten blivit covid. I USA får läkare tusentals kronor för att utfärda sådana bedrägliga dokument. Flera visselblåsande läkare har ställt sig frågande till varför myndigheterna önskar skriva upp dödstalen med påståenden om covid och att man vägrar behandla med vetenskapligt bevisade framgångsrika metoder där man bortsett från beprövad erfarenhet, det som annars i Sverige är en dominerande grundprincip. Om det kommit uppmaningar från Världshälsoorganisationen eller via andra suspekta kanaler att ignorera fungerande metoder så brukar Sverige vilja vara bäst i klassen och det är inte osannolikt att uppmaningar om att låta alla sjukdomar och dödsfall anges covid så kan det ha lett till dagens mycket ifrågasatta siffror. Istället för 0,1% dödlighet blir Sveriges 7,5% dödlighet i särklass.

För tydlighetens skull vill jag klargöra min ståndpunkt och den är att det finns viktiga vacciner som skyddar mot allvarlig sjukdom och sedan sådana som kan anses vara mycket tveksamma och istället kontraproduktiva mot immunförsvar och folkhälsa. Se gärna den kanadensiska studien som visar: Upprepad influensavaccinering hälsovådlig

Jag kan inte undfly tanken om hur Klenners framgångsrika metod att bota polioinsjuknade tystades ned, inte bara i Sverige utan framförallt i USA och direktiven därifrån var att vaccinera. Vi ser motsvarande strategi idag. Läkare som lyckas att med naturliga medel göra svårt sjuka helt friska har av svenska medier förföljts och av svenska domstolar dömts till att förlora sin legitimation. Jag har ju gjort två dokumentärer om Dr Erik Enby för att illustrera hur en sådan inkvisition kan gå till. Se dem gärna. Denna sida DocEnby med Enbydokumentärerna liksom några av mina andra hemsidor om filmer har  utsatts för hackare men det har bara inneburit att ytterligare sikte på kampen mot antihumanister som nu tycks ha tagit över Världshälsoorganisationen.

Börje Peratt

Se gärna filmerna
Läkaren som vägrade ge upp Streama på Vimeo
Sista striden Streama på Vimeo

RELATERADE ARTIKLAR
Läkare ifrågasätter coronastrategi LÄNK
Specialistläkare starkt kritisk till vård av covid19 sjuka LÄNK
Fungerande botemedel mot coronasmitta motarbetas. LÄNK

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Det här inlägget postades i Sjukvård och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s