Åskvarelser

Syftet med denna blogg var ursprungligen att utforska och beskriva olika verkligheter med inriktning på hälsa, psykologi, trosföreställningar och medvetandeforskning.

Aldrig skulle jag väl tro att den kom att utforska samhällsnedbrytande aktiviteter från ett nyateistiskt inkvisitoriskt håll som tack vare Internet och Google kunde vinna oförtjänt spridning.

Jo jag valde att här utforska den antihumanistiska rörelsen och kunde finna att dess tentaklar spridit sig som cancer i samhällskroppen. Många av dess följare har sannolikt inte en aning om vad de stöder men kan ha en ilska riktad mot religion och livsåskådningar i största allmänhet.

Få av dem vet att deras fiender kan ha liknande uppfattning men att deras fiender respekterar oliktänkande och andras trosföreställningar.

Skillnaden ligger således i den intolerans
som jag här velat undersöka, beskriva och som någon sade ”hänga ut”. Själv menar jag att det är av allmänintresse att tydliggöra antihumanismens fientlighet som den utvecklats och snedvridit humanism. Dess organiserade aktiviteter bryter ned vår kultur, förvanskar kunskap och låser vetenskapen.

Mötet med andliga ledare

Jag har nu återvänt från en USA resa som initierades av att Medicine Doktor Larry Dossey bjöd mig till en föreläsning på konferensen ”Universal Health Solutions” i Grand Rapids Michigan. Jag kommer att berätta mer om den resan i kommande artiklar. Men jag vill här nämna mötet med en andlig ledare inom Ojibwestammen. Vi kom att umgås under två dagar och han introducerade mig i historik, traditioner, betydelsefulla vänner och ledare, mytologi, tänkande och ceremonier.

nightwolf_vs__chief_thunder
Profetia
Mot slutet av vår intensiva, djupa och gränsbrytande sammankomst berättade han om en profetia om ”thunderbeings”, åskvarelser. Det finns onda och goda men det är nu de onda som styr världen. Och de utnyttjar förvirrade själar som ovetandes om vilka de tjänar utför nedbrytande uppdrag. Problemet är att dessa varelser är omättliga och ju mer de föds desto hungrigare blir de. Ju mer de hotas desto mer konserverar de sin makt där de kan berika sig på andra. Deras enda syfte är att försvaga omgivningen för att kunna styra dem. Och de manipulerar sina följare att utföra skitgörat.

Jag kom ganska snart att se sambandet med antihumanisterna och den rigiditet som styr deras aktioner med ett försvar för delar av en läkemedelsindustri som gjort mänskligheten till sin föda.

Jag frågade honom hur han såg på missionen att beskriva dessa ondskans åskvarelser och deras missledda följare. Då svarade han att i profetian ingår att det kommer till en uppgörelse som initieras av goda åskvarelser. De är andliga jättar som kommer att spegla de onda så att de förgör sig själva.

Det slog mig att denna Utforskarblogg också har artiklar som speglar de missledda och omedvetna följarna. Jag har använt deras ord men i ett sammanhang där de själva ingår så att de ska kunna känna vad de orsakar andra. Om denna spegelbildsmetod har en sådan verkan att den kan ge insikt till förändring så fyller den ett syfte.

Börje Peratt
Börje Peratt officiell hemsida

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i Antihumanister och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Åskvarelser

  1. Erik P skriver:

    På Veterans Idag hemsida, förklarar chefredaktör Gordon Duff : Vi har information genom privat kommunikation med en välkänd och ibland baktalade utländsk underrättelsetjänst att USA har en klar inriktning. … Människor blir målmedvetet infekterade med ebola. Vi vet inte säkert om det innebar vinst i samband med vaccinationer, men vi vet att det handlar om det kommande valet i USA, fluktuationer i oljepriset och manipulering av de amerikanska börserna. Veterans Idag hemsida kom under attack direkt efter artikeln publicerades, säger Duff: Efter att artikeln offentliggjordes iscensattes ett massivt angrepp från amerikanska arméns Signal / Hacker Corps på Ft. Huchuca . Läs hela inlägget http://www.veteranstoday.com/2014/10/15/vt-issues-first-ebola-warning/

    • borjeperatt skriver:

      Erik, jag förstår det som att du associerar det till omättliga onda åskvarelser som till och med iscensatt Ebola för att orsaka kaos och tjäna på vaccin. Ja varför inte svininfluensan var troligen ett sådant projekt. /B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s