Dr Phils trovärdighet i vaccingraven!

Just nu går i TV7 avsnitt om ett par som förlorat två yngre barn inom loppet av 3 månader. Modern har konstaterar att båda avlidit 3 veckor efter att de injicerats flera gånger (9 ggr) med en vaccin-cocktail. Modern säger dessutom att hon själv liksom hennes fader fick svåra reaktioner då de vaccinerades.

Dr Phil som utvecklat en app han kallar ”Doctor on demand” ringde upp en läkare som avfärdade fördröjda reaktioner av vaccin. ”Om man får en reaktion så får man den omedelbart inom ett dygn”.

Att misskreditera den misstänksamma modern med ett så oseriöst bemötande har naturligtvis sina randiga och rutiga skäl. Skolmedicinen och läkemedelsindustrin vill inte erkänna alla fördröjda reaktioner från vaccinering trots överväldigande bevis för det. Istället gör man som tobaksindustrin finansierar pseudovetenskaplig propaganda i syftet att stärka förnekandet om farorna med sina produkter.

På webbsidan Vaccin.me som för övrigt angripits av VOF ett antal gånger, finns en journalistiskt och vetenskapligt väldokumenterad artikel under överrubriken VACCIN OCH BIVERKNINGAR: ”Svininfluensavaccin orsakar narkolepsi. Vet du varför?”

Här finns övertygande bevis för hur vaccin kan orsaka olika svåra och även kroniska sjukdomar som kan utlösas långt efter vaccineringstillfället.

Vi har också bevis för detta då vår son vaccinerades där sticket aldrig läktes och det en lång tid efteråt utlöste benröta. Alla resultat pekade på vaccinet och det visade sig sedan vara så.

Så att släppa fram en läkare som ska undanröja föräldrarnas hypotes om orsaken till barnens död är inte bara oseriöst, det är skamligt och ett övergrepp i sig. Dr Phil spär på det drev som redan utan bevis har riktats mot paret som förlorat sina två barn. På anklagarbänken sitter Tommy, fadern till barnen som övergav modern så det är starka drivkrafter om hämnd i rörelse.
Programmet påannonseras: Tommys 19 månader gamla son Darby och fyraåriga styvdotter Kiera dog under mystiska omständigheter med tre månaders mellanrum 2010. Tommy är övertygad om att det är hans före detta fru Julia och hennes nye make som mördat dem.

I anklagelserna ingår brutna revben som barnet mycket väl bör ha fått från upplivningsförsök.

Men givet omständigheterna är det svårt att se detta som annat än ett från början internetdrev som nu blivit ett Dr Phil-drev och sannlokt kommer att förvärra näthuliganismen och rent av framkalla värre faror för det utsatta paret. Det tycks också som om publiken ger de utsatta mindre stöd än de som anklagar. Vi vet att sådana publikreaktioner ofta är riggade. Med tanke på den fientliga utgångspunkten förstår jag varför paret vägrar ta lögndetektor (polygraphtest).

I morgon 30 dec 2015 kommer fortsättningen. Läkemedelsindustrin har starka motiv till att fälla det anklagade paret. Dr Phil har redan visat att han med Doctor on Demand är kopplad till skolmedicinen.

Jag har med några få undantag tyckt att Dr Phil är intressant och trovärdigt. Med detta drama kan det istället bli en spik i kistan.

Börje Peratt
Välkommen till min mediala sida

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Det här inlägget postades i näthuliganism, Sjukvård och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dr Phils trovärdighet i vaccingraven!

 1. Maria skriver:

  Men snälla du – barnen hade skallskador från trubbigt föremål o varför skulle båda vägra sanningstest?! Mamman var också på väg att erkänna på slutet när hon sa ”jag antar att det inte finns någon väg tillbaka”. Det var tydligt att de ljög.

  • borjeperatt skriver:

   Men snälla Maria. Obduktionsresultatet från flickan var ju fabricerat med mängder av grundläggande faktafel. Och snälla du se programmet igen och granska hur det var klippt. Tyvärr tillhör du dem som går på detta. DR Phil vände det hela till ett åtal mot paret varför skulle de gå med på denna tvist. Programmet var riggat till fördel för pappan och publiken var likaså riggad. Men antagligen var du för färgad för att se detta. Likafullt är det beklagligt att mamma drabbades på det sätt hon gjorde då det högst sannolikt handlade om effekter från vaccinering. Dr Phil är insyltad i läkemedelsindustrin och hans uppdrag var att försvara just deras metoder som ju varit ifrågasatt av moderns sida. Hennes ord om att inte kunna gå tillbaka uppfattar jag som just en reaktion på att Dr Phil satt henne på pottan. Ett kliniskt fall av rättshaveri arrangerat Whitch-Dr Phil.

 2. borjeperatt skriver:

  Fick ett tips om denna artikel SvD: ”Varningarna kom i god tid före massvaccinationen”

  Riskerna för neurologiska skador vid vaccinering med svininfluensavaccinet Pandemrix var kända. Detsamma gäller att det kan ta över ett år för symptomen att uppstå. Det menar Tore Scherstén, professor emeritus i kirurgi, som är kritisk till myndigheternas agerande.

  Skribent Mikaela Åkerman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s