Antihumanismen bakom Covid 19?

Om man väger samman tillgängliga fakta om Covid19, hur den utvecklades och spreds och kontrollen över WHO, medier och myndigheter och vilka som vinner på ett vaccin så är det svårt att bortse från en konspiration med global täckning. Den sannolika basen för detta som också har förmågan, organisationen och motiven är ”antihumanismens hydra”.

Hydran dominerar samhällsinformationen bland annat genom Wikipedia men framför allt genom de större medierna. Man finansieras främst genom Big Pharma. Man dominerar utbildningsinstitutioner och vetenskapens forskningsråd och dess finansiering. Man har god kontroll på politiken och styr i stort sett över hälsovårdande myndigheter i de flesta länder genom att man också kontrollerar WHO. Allt fler vetenskapsmän, tjänstemän, läkare och sjukvårdspersonal börjar nu dock protestera mot orimligheterna i denna kampanj. En mycket spektakulär fråga rör rapporteringarna smittade döda.  Hur kan sjukhus som nästan är tomma på patienter leverera en strid ström av dödsattester från covid 19?

Hydrans kontroll över Wikipedia

Antihumanismen har sitt ideologiska upphov i marxistisk materialism och fick sin organisation genom Julian Huxley och Paul Kurtz som startade CSICOP den internationella skeptikerhydrans ideologiska moder felaktigt benämnd sekulär humanism. Här uppstod också de fyra nyateistiska ryttarna [2], debunkers/bedragare som James Randi [3] och en uppsjö av näthuliganer, stalkers och mobbare som underminerat människans och samhällets viktigaste dimension, sann humanism, andlighet och kärlek. De har istället försökt ersätta det med antihumanism (IHEU), materialism och hat mot oliktänkande.

I Sverige har denna organisation startats av Sven-Ove Hansson då kanslichef vid Socialdemokratiska partiets högkvarter. Därifrån har han byggt ett enormt nätverk och han lyckades tillförsäkra sig en post som filosofiprofessor vid KTH som också snabbt blev rekryteringsbas.  En av påläggskalvarna blev Jesper Jerkert som också fick överta ordförandeposten efter Dan Larhammar i föreningen Vetenskap och Folkbildning (VoF). VoF är inte vare sig vetenskap eller bildande, snarare ”plakattänkande”, pseudoskeptiker och propaganda där man utser sina motståndare till förvillare och skrämmer skiten ur journalistkåren och forskare som inte vill se sina karriärer förstörda.  I strategin ingår också entrism som är den oblodiga revolutionens sätt att ta över organisationer och placera sitt eget folk på högt uppsatta poster inom myndigheter, departement, företag och medier. När jag gjorde en sådan intervention och avslöjade detta i Sverige blev det naturligtvis protester men bevisen var så överväldigande att dessa tystnade. Länk

Man har tom en sådan makt att man kan tona ned att Vof-ordförande Jesper Jerkert dömts för pedofilbrott. Ett annat lika förvillande förbund är de så kallade Humanisterna som är antihumanismen i fårakläder och som genom Paul Kurtz och Julian Huxley har kapat humanismen och lagt in antihumanistiska värderingar och kriterier. Bland deras uppdrag är att se till att jordens befolkning vaccineras, inte för hälsans skull utan för att tillgodose läkemedelsindustrins  motiv, dvs vinster.

Här ser vi också kopplingen till Bill Gates som vill vaccinera hela jordens befolkning och genom att han är största delägare i WHO har han också makten att driva sin linje som uppfattas som filantropisk men i praktiken är den giriges sätt att tillförskansa sig ytterligare förmögenheter.

Ett ursprungligt motiv formulerades av Julian Huxley där det uttalade målet är en världsregering vilket innebär globalt styre.  Strategin är att göra sig behövd. Genom att tillägna sig makten i Världshälsoorganisationen WHO har man kommit en bra bit på väg. Den framgångsrika taktiken är att mana fram en hotbild och ta över länders hälsovårdsmyndigheter och få ländernas medier att rapportera hotbilder så att befolkningen skräms upp och lydigt underställer sig direktiv och låter sig vaccineras.

De som då äger patent på vaccinen gör naturligtvis astronomiska vinster. Svininfluensan var ett sådan försök som inte lyckades fullt ut. Tio år senare gör man om försöket och nu med erfarenheter från svininfluensakampanjen lyckas man sätta hela jorden i karantän och mana fram en önskan om att skydda sig med vaccin. Märk väl allt detta är fejk.

Coronaviruset är inte särskilt smittsamt, inte dödligt och inte en pandemi. Men genom mediepandemin har man lyckats trumma in skräck och blåsa upp masshysterin så att större delen av befolkningen helt sannolikt kommer att ställa sig i råttfångarens led och låta sig föras till en giftcocktail full av virus och influensasjukdomar som då sprutas in i kroppen vilket kommer att underminera immunförsvaret och folkhälsan.

En diabolisk plan om att minska befolkningen i världen finns också med i antihumanismens idéer.  Darwinistiska tankar om att de starka överlever och de andra dör. Vi såg det i Norditalien där 40 000 ur befolkningen då främst äldre sprutades fulla med en sådan giftcocktail sommaren/hösten 2019. När Corona sedan släpptes lös dog åldringarna som flugor eftersom de inte fick rätt behandling och vård. Skräcken från detta gav naturligtvis stöd till den redan iscensatta planen till att ta fram ett vaccin som man redan försäkrat ägande till genom patent. Tro för allt i världen att detta inte är slump. Det är noga planerade scenarier. Den internationella antihumanismen har också kapat Wikipedia, i linje med att göra sig behövd och kunna formulera den ideologi man önskar framhäva.

En avgörande orsak till hydrans framgångar är att ”äga” medierna. I stort sett samtliga större medier har underställt sig antihumanismens kommunikationsstrategi. Detta har jag granskat och tydliggjort i filmerna om Dr Erik Enby. Du hittar ingenstans i Bonnierpressen kritik mot Vetenskap och Folkbildning trots deras uppenbara kränkningar av människor och mänskliga rättigheter.

Se gärna filmerna
Läkaren som vägrade ge upp Streama på Vimeo
Sista striden Streama på Vimeo

Hydran får sin finansiering främst från Bill Gates och läkemedelsindustrin vilket kanske inte är så svårt att förstå. Läkemedelsbolagen har i nutid fått miljonböter för sina korrupta angrepp på samhället och deras undergrävande av WHO är ingen hemlighet.

Börje Peratt

Fakta bakom dessa påstående. Sök antihumanism

Relaterade artiklar

Visselblåsare mot Coronakrisen alltfler

Rädda Humanismen

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Det här inlägget postades i Antihumanister, CSICOP och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Antihumanismen bakom Covid 19?

  1. Ping: Corona en konspiration mot mänskligheten | Börje Peratt utforskare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s