Förnekelsernas och lögnernas tidevarv

Inför andra världskriget var det främst två stora motsättningar inom politiken och det var Fascismen kontra kommunismen.  Denna motsättning har synliggjorts i USA. Där särskilt Trumpföljarna beskyller vänstern för den terrorism som man själv ägnar sig åt. Det blir något patetiskt om det nu inte vore så sorgligt.

Vem kan man då lita på?  Ingen? Jo personliga berättelser från kvalificerade forskare och dem som arbetar i vården är väl de enda jag tror på. Mängden medier borde väl annars gagna kunskapsbildning. Men i själva verket har vi fått allt fler låsta positioner och urvattnad eller än värre uppblåst och förfalskad information särskilt när det gäller corona, statistik och vaccin. Vad är sant och vad kan vi tro på? Vad är tyckanden och ryktesspridning och vad är sanning? Även om jag blev glad över att den storlögnande psykopaten sparkades ut ur Vita Huset så insåg jag att något mycket värre kunde ta plats. Ja inte Biden och Harris som ju fått munkavle, utan dem som verkligen styr; Fauci, Gates, Rockefeller, Black Stone (?). Demokraternas USA tycks således numer, liksom Socialdemokraterna i Sverige, vara ledda av antihumanisterna och det är väl kanske det mest förödande för inte bara landet i fråga utan för hela världen. Det sk RNA vaccinet mot Corona är rena dödssprutan just som Dr Judy Mikovits varnat för i Plandemic.

CDC – The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) rapporterar den 22 januari att sedan vaccineringen inleddes har 285 dött av vaccinet i USA och utöver det rapporteras 9,515 skadade. Både Pfizers Covidvaccin och Bil Gates Modernavaccin anses fortfarande vare på teststadiet. The Defender analyserar dess skadliga biverkningar.

DETTA ÄR ANTIHUMANISMEN I SVERIGE:

Tidningen Expressen som jag döpt till Häxprocessen hade på sin redaktion en skylt i taket vars andemening var att Källgranskning förstör historien. Jag kommer inte ihåg den exakta ordalydelsen men budskapet till reportrarna var klart. Var inte för ivrig med att gräva fram sanningen. Den före detta redaktionschefen Thomas Mattsson gick ju också i pseudoskeptikernas ledband och var den som ledde mediedrevet mot Dr Erik Enby med fruktansvärda anklagelser utan någon som helst verklighetsbakgrund. Jan Guillous skadeglädje då Mattsson sparkades var inte att ta fel på: Jan Guillou: Mattsson var en skurkaktig publicist – Omni

Men Expressen var inte på långt när ensamma i drevet mot Erik Enby. När jag så gjorde mina dokumentärer om Erik Enby blev det också tydligt att inte bara Expressen var djupt nedsjunken i den värsta formen av ryktesspridning och skvaller. Det gällde även i stort sett samtliga större medier. Med undantag av SvD, UNT, VLT och någon till.

Sveriges Radio bröt sin policy och medverkade till lagvidrig husrannsakan

Den värsta upptäckten var att min forna arbetsplats Public Service  var förgiftad av denna antihumanism. SVT vridet? Andra kritiska artiklar mot: Sveriges Radio och SVT artiklar 20152016,  Svininfluensavaccinet dödade 21 och räddade möjligen 6

Så kom överraskningen med Trumpföljarnas utbredning

Svårigheten att föra dialog med vilseförda alternativister kan jämföras med hur jag tidigt avfärdade dialog med antihumanisterna, pseudoskeptikerna i Vetenskap och Folkbildning som representerar den inkvisition och statspolis som idag tagit över samhället. Man kan också fråga sig om Voffare är nöjda med den avveckling som inte bara Sverige fått utstå utan hela världen.

Är det detta globala maktövertagande med industrimedicinens hjälp som antihumanisterna har understött och eftersträvat? Jag tänker också på storlögnaren Donald Trump som missbrukat yttrandefriheten och hetsat till våldsamheter som lett till mord. Nu har hans Twitter stängts av pga av en kombination av lögnaktiga och hatfulla texter som uppviglat hans följare till att storma kongresshuset och nu gapar de för full hals om brott mot yttrandefriheten. Det är naturligtvis meningslöst att ens försöka föra en dialog med dessa sektifierade Trumpföljare som tror på allt han säger.

DETTA VAR RASISMEN I USA:

Fascismen och Trumps följare

Med Trumperan följde en skrämmande upptäckt. Flera av dem som gav stöd till Erik Enby var Trumpföljare, ja inte bara följare utan fanatiker. Är trumpföljarna fullständigt bländade? Hur kunde man över huvud taget förena viljan till hälsofrihet med denna rasism och sexuella övergrepp?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Men det blev värre! Med Trumps frånfälle har ANTIHUMANISMEN i USA och Coronabedrägeriet fått fritt spelrum.

Klicka på bilden för kommenterad kort video om Event201 som är den ”påhittade” förberedelsen för att instruera medier och politiker hur de ska driva coronakampanjen.

President Joe Biden genomför nu lydigt Faucis, Bill Gates och Rockefellers Event 201. Planen för att ta över och kontrollera världen. Alla tvingas bära mask och hålla sociala avstånd vilket garanterar att möten och demonstrationer blir olagliga. I ett enda slag har man således pulvriserat mänskliga rättigheter och infört polisstatens inskränkningar på folket.

Coronakampanjens maktspel

Massmedierna symboliserar sedan 2020 de värsta förnekarna och sociala plattformars “faktagranskare” bannlyser fakta som avslöjar coronabedrägerierna. Vi lever i en tid då sociala plattformar stänger av kritiker och censurerar sakliga fakta som stör den globala makt som med Corona-kampanjen tagit över den officiella världsbilden i massmedierna.  John Hopkins institutet i USA har blivit sinnebilden för statistikpropaganda baserad på påhittade/overifierbara siffror. Corona en gigantisk bluff? – Åtgärderna är extremt skadliga! (vetenskaplig studie)

Folkets protester och demonstrationer kommenteras knappast alls av dessa lydiga massmedier och om man gör det så blir det flyktigt och på gränsen till falskt.  Böndernas massprotester i Indien har rapporterats som revolt mot att de har blivit låsta av storföretagare som bestämmer priser och gör det omöjligt för bönderna att överleva.

Men man nämner inget om Corona-restriktioner som hindrar dem och som det visar sig bland bönderna har inte någon “pandemi” brutit ut ändå rapporterar medierna och myndigheterna om hotet från Covid 19. Direktkontakt med dessa bönder avfärdar smittan. Så varför ska de förhindras i sitt arbete av en obefintlig smitta där de måste samverka? Övergreppen och förtrycket har lett till att tusentals bönder i vanmakt tagit sina liv. Men revolterna sprider sig också i Europa. Från Nederländerna rapporteras våldsamma upplopp i minst tio städer i början av 2021.

Detta rapporteras flyktig  från svenska medier när dessa omfattande demonstrationer i minst tio städer i Nederländerna borde få riksdagens ledamöter att fundera över riskerna med upplopp mot Pandemilagen. Demonstrationerna i Holland är så omfattande att en politiker omnämnt dem som folkuppror och revolution. Från Danmark och Spanien rapporteras också omfattande demonstrationer. Yle

Svenska massmedier är en avgörande orsak till den masshysteri som i Sverige lett till nedstängning och pandemilag. Frågan är om svenska folket fortsätter att lydigt ställa sig i vaccin-kön och riskera få allvarliga biverkningar som det 40-tal som hittills rapporterats döda i Sverige. I lilla Gibraltar 56 döda, i Norge 13 döda, andra observatörer pekar på minst 40 dödsfall. Enligt uppgifter från VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) dog minst 181 amerikaner från COVID-19-vacciner på bara två veckor. Det rapporterades om att ett ofött barn dog strax efter att mamman fick Pfizer COVID-19-vaccin således medan hon var gravid. Skadorna är många fler. Mörkertalet är stort. WHO manar till lugn… Pfizer vill ha mer betalt för varje ampull då man funnit att man kan göra sex istället för fem vaccineringar. Girigheten är monumentan.

Alla dessa siffror och statistik som baserar sig på ovetenskapliga test och obevisade påståenden och ännu inget bevisat obducerat dödsfall av Covid19. Vad gör journalisterna förutom att lydigt propagera?

Toppläkare fastslår: Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts…

Dagens Homepati har en artikel som är väl värd att uppmärksamma också med en undersköterska som berättar.

Han menar att han är satt att ta hand om de äldre, tvätta dem, se till att de får mat och prata med dem och han känner dem och vet hur de mår. Många av de äldre var inte sjuka, de kunde gå, prata och tänka innan vaccinet och hade ett liv, men nu är ungefär 60-70 procent sjuka av dem som fick vaccinet och många har tappat sina funktioner. De som tidigare kunde gå, kan inte längre gå, de som tidigare kunde prata, pratar inte längre och de som hade bra hjärnfunktioner och kunde tänka, kan inte längre tänka och är nu förvirrade, berättar han.

Redan i mitten på januari har 14 av de boende dött på hans arbetsplats.
–De dör som flugor och de dör i våra armar.
Han ställer dessa dödsfall i relation till noll dödsfall under 2020 då endast fem hade Corona men ingen dog. Nu har många fått allvarliga biverkningar efter vaccinet och många dör. Cheferna bortförklarar det med att påstå att de har “superspridning” på boendet och att det nu är stor smittspridning av Coronaviruset.

Börje Peratt
Läs mer:
Vårdpersonal dog efter andra coronasprutan
Astra Zenecas aktie föll efter dödsfall
Alla vaccinerades – sedan kom coronautbrottet

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i Alternativister, Antihumanister, journalistik, Media, Propaganda, Pseudoskepticism, Sveriges radio, Vetenskap och Folkbildning, Vetenskapliga inkvisitionen och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Förnekelsernas och lögnernas tidevarv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s