Inget virus i påstådda Covid19 döda patienter!


Klicka på bilden för att starta Youtubevideon. Skulle videon tas bort från Youtube så finns den här: Länk https://www.brighteon.com/d2453af0-4576-40c0-a5c9-96210bbc471e/

Patologen Elisabet Englund, adjungerad professor vid Lunds universitet har inte funnit något virus i sju påstådda Covid19 patienter. Denna uppseendeväckande information som hon delat i en TV4 intervju har också kommenterats på nätet och här i en youtubekanal

Detta har jag i min tur kommenterat i en artikel på Humanism & Kunskap. Obducenten fann inget virus i påstådda Covid19-patienter. Där kan du läsa hela den artikeln.

Jag har kontaktat TV4 för att få tillgång till den ursprungliga intervjun och även gjort en intervju med professor Englund för att kontrollera hur hon upplever att hon har citerats på youtube och kollat med TV4 hur de ser på detta youtubeinslag av någon som sagts mig heta Daniel. Eftersom jag endast får tillgång till TV4inslaget via länk så får vi hoppas att den inte tas bort. Här gäller således citaträtten.

Inslaget på TV4 är namngivet ”Var det Coronan som dödade?”

Det framkommer att professor Englund vid obduktion av 7 patienter som i förväg diagnosticerats Covid19 dödsfall, inte har funnit något coronavirus i någon vävnad. Hon nämner i en intervju med mig att lungorna ser ut som att de drabbats av en infektion. På min fråga om de kan se ut så vid andra infektioner eller influensor eller virus svarar hon ja. Samtidigt förnekar hon inte att det kan finnas Covid19 smitta i kroppen fastän hon inte har hittat något sådant.

Englund nämner i TV4 intervjun även cytokiner och här har MrX på Youtube en poäng då han lyfter fram att en så kallad cytokinstorm eller möjligen en infusionsstorm efter en tveksam eller direkt felaktig ”läkemedelsadministration”. Dvs den medicinska behandlingen har sannolikt orsakat dödsfallet. Det är inte ovanligt. Men ett sådant samband kan inte bevisas i en obduktion. I USA visar dock statistiken på att vart tredje dödsfall inom vården beror på medicinsk felbehandling. Det är också klarlagt att ett stort antal äldre har felbehandlats och dött vid svensk äldrevård under påståendet att dessa varit covid19 smittade. Såväl internationella som svenska studier pekar på att mätfelen är ansenliga. En västsvensk studie visar att av de som testats positivt för covid19 indikeras att 85% är mer eller mindre osäkra positiva diagnoser och av dem förekom i 15% av de påstådda positiva diagnoserna inget virus alls. Sådana artiklar försvinner snabbt från Google. Men det är hälsovårdsmyndigheter i sydvästra Sverige som slagit larm.

Tusentals felaktigt positiva covid19 test DN. Folkhälsomyndigheten slå larm om felaktigt positiva test

Felet har lett till att cirka 3 900 personer provtagna i nio olika regioner har sannolikt fått falska positiva svar. De har alltså felaktigt fått veta att de har en covid-19-infektion. Proven togs mellan 24 april och 18 augusti.

Det har i min närhet funnits äldre personer som stängts in på vårdinrättningar där de smittats av något således osäkert vad och fått palliativa vård för minsta lilla förkylning. I flera sådana fall har paniken och vanvården orsakat för tidig död.
Ta gärna del av artikeln som även berör hur våra gamla vårdats och dött i Sverige.

Professor Englund anser att man kan säkra huruvida någon smittats av covid19 via RNA-test eller blodprov som kan visa på antikroppar. Men även här visar andra forskare att det begåtts omfattande fel vid provtagning och diagnos vilket sänker förtroendet för resultat från alla sådana test och prov.

Det är uppseendeväckande att flera forskare och läkare kommit fram till att det är omöjligt att säkerställa detta virus eftersom man helt enkelt bara finner sånt som redan finns i kroppen och med en felaktig diagnos omvandlas det till smitta. ”Gigo” (garbage in garbage out) samma som gäller för datateknisk analys. Internationella forskare som vid Bulgarian Pathology Association anser att Ingen har dött av Covid 19.

Vi som noga följde rapporterna och studierna efter Wuhanutbrottet kunde också dra slutsatser att det var något som inte stämde. Det behövs ingen konspirationsteori för det. Vi kunde ifrågasätta åtgärderna med den hysteriska omedelbara statistiken för antal smittade och döda varje dag. Detta utbrott kom aldrig i närheten av en pandemi. Ändå stängdes hela länder ned. Coronaviruset – hur rimliga är åtgärderna? – vetenskaplig studie. Denna artikel fick drygt 95 000 läsare.

När det gäller diagnoser har flera forskare även i Sverige kommit fram till att dessa COVID19 PCR-test är tveksamma ja till och med vetenskapligt meningslösa.

En internationell studie som fått stor spridning visar att upp till 90 % av alla påstådda Covid19 positiva test är feldiagnoser. (Up to 90% of those who tested ‘positive’ for COVID-19 wrongly diagnosed)

Läs gärna vidare hela artikeln på Humanism & Kunskap
Obducenten fann inget virus i påstådda Covid19-patienter

Belastningen på samhället, företagen, befolkningen, sjukvården är orimlig givet en smitta som i jämförelse inte är särskilt farlig däremot blir direktiven och restriktionerna farliga då de i praktiken undergräver immunförsvar och folkhälsa vilket i senare skede gör människor mer sårbara och då kan den ”planerade” försvårade effekten av ett virus bli en realitet. Det ger diaboliska konnotationer.

Börje Peratt

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i Hoax och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s