US Senator Rand Pauls obevekliga tillintetgörande av Fauci om masker och skenhelighetens teater

Videon i senatorförhöret har tagits bort av Youtube eftersom den så kraftfullt raserar Faucis trovärdighet. Men jag lägger in ovan den av Youtube än så länge ej censurerade video där Fauci får fritt fram. Senator Paul nämner att Sveriges politik lett till färre döda än många andra länder och därför blir Pandemilagen ett grundskott i vår regerings trovärdighet. Ursprungsvideon som är kommenterad i artikeln hittar du längst ned på säker plattform. Trailer med svensk subtitle Fauci munmask teater

ARTIKEL-UNDERLAG Tom Tillison ”Rand Paul’s relentless mic-drop takedown of Fauci over masks and virtue ‘theater’ gets heated” BPR Business&Politics. Länk

Översatt och bearbetad av BÖRJE PERATT

Vita husets medicinska rådgivare Dr. Anthony Fauci hamnade i en för honom svår diskussion med senator Rand Paul, R-Ky., vid en senatsutfrågning om landets coronavirusinsats. Paul grillade Fauci om huruvida människor behöver bära mask och kallade det teater. Senatorn, en ögonläkare, betonade att ”det har inte gjorts några vetenskapliga studier som argumenterar för eller bevisar att infektion med COVID inte skapar immunitet”…

”Med tanke på att inga vetenskapliga studier har visat betydande antal återsmitta hos patienter som tidigare har smittats eller tidigare vaccinerats, vilka specifika studier citerar du för att hävda att allmänheten borde ha masker långt fram till 2022?” Frågade Paul. Fauci ifrågasatte sambandet mellan masker och återsmitta. Paul tryckte på med ytterligare betoning av fakta.

”Du uppmanar alla att bära en mask, oavsett om de har haft en infektion eller ett vaccin,”  ”Det jag säger är att de har immunitet, och alla håller med om att de har immunitet. Vilka studier har du att människor som har fått vaccinet eller har fått infektionen sprider infektionen? Om vi ​​inte sprider infektionen, är det inte bara teater? ”

Frågan ställde till problem för Dr. Fauci, som insisterade på att det inte var teater. ”Du har fått ett vaccin och du har två masker, är det inte teater?” upprepade Paul.  Lagstiftaren pressade Fauci att nämna en enda studie som visar betydande återinfektion. Fauci försökte med att man måste skydda sig mot varianter och pekade på en sydafrikansk studie av Johnson & Johnson om människor utsätts för varianter av viruset. Diskussion gick fram och tillbaka när Paul fortsatte att be om en studie som visar betydande återinfektion och Fauci fortsatte att prata om varianter.

”Du gör en policy baserad på gissningar”, avfyrade Paul. ”Nej. Det är inte baserat på gissningar, svarade Fauci. ”Du har gissningen som pekar på varianter, så du vill att folk ska ha masker i ytterligare ett par år”, sade GOP-senatorn. ”Du har vaccinerats och du bär två masker för att visa dygd (skenhelighet),” sa Paul. ”Du kan inte få det igen. Det finns nästan noll procents chans att du kommer att få det, men ändå säger du till människor som har haft vaccinet, som har immunitet – du trotsar allt om immunitet genom att be folk att bära masker efter att de har bevisad immunitet. ” Paul betonade att människor inte vill bära maskerna.  Fauci kunde inte peka på en enda studie som gav stöd för hans hållning.

”Du borde säga att det inte finns någon vetenskap som säger att vi kommer att ha ett problem från det stora antalet människor som är immuna. Folk vill inte höra att de i all framtid tvingas bära mask. Det finns ingen vetenskap bakom det. ” ”Tja, låt mig bara säga att masker inte är teater,” svarade Fauci. fortsatt med avsaknad av vetenskaplig grund. ”Om du har immunitet är det teater”, insisterade Paul. ”Om du redan har immunitet bär du en mask för att ge andra falsk trygghet. Du har ingen mask på grund av någon vetenskap. ”

Mouth Masc Theater – Fauci in the hot spot

Om borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s